22-09-2017
 

El PSC responsabilitza de l'actual situació política als governs català i espanyol i reclama diàleg

Els socialistes fan una crida a la calma i mostren el seu suport a Ana Maria Martínez

La comissió executiva del PSC de Rubí ha emès una declaració on responsabilitzen el govern de la Generalitat i el govern de l'Estat de l'actual situació política que es viu a Catalunya. Els socialistes demanen que es recuperi el diàleg i condemnen les agressions i desperfectes que han patit algunes seus del PSC, entre les que no es troba la de Rubí. El PSC de Rubí també mostra el seu suport a l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, i al seu equip de govern, i subscriuen el comunicat de l'equip de govern (veure notícia).

Declaració de la Comissió Executiva Local del PSC de Rubí

Davant la situació política actual la Comissió Executiva del PSC de Rubí vol manifestar el següent:

1. A Catalunya fa 7 anys que hi ha un problema polític que no s'ha sabut gestionar políticament, ni des del Govern de la Generalitat, ni des del Govern de l'Estat. Ambdós governs són els responsables de pilotar dos trens en vies de xocar.

2. Ara més que mai, necessitem recuperar els espais de diàleg entre governs, partits, i societat, per instaurar un clima de normalitat democràtica.

3. Condemnem enèrgicament les agressions i els desperfectes que s'han produït en diferents seus del PSC arreu de Catalunya. La nostra solidaritat amb els companys socialistes d'arreu de Catalunya. Persistirem en les nostres idees.

4. El PSC, amb una llarga tradició de defensa dels drets civils, la legalitat i la cohesió i la unitat del poble català, manifestem que cap solució política vindrà de la instal·lació de les institucions en la il·legalitat, ni només de l'aplicació de l'Estat de Dret. Els avenços polítics s'aconsegueixen per vies polítiques.

5. Reclamem a les institucions, catalana i espanyola, que seguin per trobar una solució política que instauri la normalitat democràtica al nostre país. Concretament demanem:
- Al govern català que desisteixi del seu intent de celebrar un referèndum il·legal.

- Al govern espanyol, a l'obertura d'una via política per a la recerca de solucions i a la proporcionalitat i mesura en totes les accions que emprengui.
- Finalment, ens adrecem a la ciutadania, fent una crida a la calma, a la manifestació pacífica de les diferents posicions polítiques i al manteniment del respecte i la cohesió social.

6. El ple suport de la Comissió Executiva Local a l'alcaldessa de Rubí i a l'equip de govern de la ciutat. Per aquest motiu, subscrivim plenament el comunicat de l'equip de govern publicat en data 20 de setembre.

RUBITV.CAT / Foto: Arxiu

 
38 comentaris
 

Comentaris

27-09-2017
07:33
 
VEIS PELIGRAR LA SILLA MACHOTES

A estos les queda lo que un caramelo a la puerta del cole.

 
24-09-2017
20:09
 
una amiga

Entre los mas cercanos anda el traidor o traidora y somos muchos que lo sabemos ya ana con todo el cariño del mundo ten cuidado
salen y entran del Cracs como pedro por su casa que eso lo he visto yo con estos ojitos
amigos peligrosos que luego os silban y os amenazan
ya te lo he dicho hazme caso
un beso muy grande mi alcaldesa

 
24-09-2017
13:18
 
YA VALE MAS (todo sube)

La foto muy interesante.
Fijense en la posición de las manos de los interfectos.
Todos tienen la mano derecha tapando la izquierda, menos uno.
El que tiene la izquierda tapando la derecha, le quedan menos dias en el convento que a Santa Teresa de Jesús
lo siento por el, que se le va hacer cada uno esta donde esta, hasta que lo hechan o se larga.
Como decia el santo: de Lorca ni el polvo.

 
24-09-2017
10:59
 
A Jesús Rodríguez

Me parecen muy graves estás presuntas acusaciones hacia otras personas. Creo que cada cuál es mayorcito y suficientemente sensato cómo para hacer lo que crea que es correcto, sin llegar a ninguna agresión. (A veces hay opiniones - todas respetables- que pueden doler), pero tal cómo se actúa tienen que tener en cuenta cómo reacciona la gente.

 
23-09-2017
15:55
 
CRIDA A LA CALMA

Aquests del cortijo no estan acostumbrats a les critiques i ara que es veuen que no els segueixen volen donar lliçons.
"Ana Maria la has cagado y lo sabes."
Y sabes que cuando ya no tengas la silla te quedaras tambien sin palmeros?
Eso pasa cuando la genet que tienes a tu alrededor esta comprada

 
23-09-2017
15:37
 
Que reclaman dialogo.

Anda ya. Seis años de movilizaciones y ahora dialogo.
Pero en que mundo vivis.
Esto no es el cortijo chatines

 
23-09-2017
15:14
 
AHORA ES HORA DE RECORDAR A TODO EL MUNDO

Que en este pueblo no se puede votar, porque hay un transfuga COMPRADO por el ajuntamiento.
QUE TODO EL MUNDO LO RECUERDE.
AUNQUE NO TIENEN VERGUENZA SACARLES LOS COLORES NO SOBRA

 
23-09-2017
10:42
 
Pilar

Només dire una cosa, quan un d aquests dies em manifesti amb la meva familia i vingui la GC o la nacional amb pilotes de goma o amb manegues o amb porres que direu els socialistes? T ho has buscat? T hauries d haver quedat a casa? Teniu obligacio de defensar democracia i llibertat d expressio jan hi ha prou de victimisme

 
23-09-2017
01:31
 
aneu a bufar vidre

A voste senyora qui li paga el sou? Tots els rubinencs els que l,han votat i els que no ens representa malauradament tambe li paguem. Es deu al tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat. Doncs deixis de cúpules del ppsoe i del partit socialista de cataspaña i no ens decepcioni mes del que ja estem amb voste. No s,ha volgut implicar ni ens ho ha facilitat doncs aquests numerets no calen la decepcio es monumental.

 
22-09-2017
18:58
 
per a nuria sanchez

los de aqui tmb roban, pero piensa andalucia eres, barcenas, gurtel ... no hay nadie limpio. si tu alcladesa tiene un transfuga es democratico ? 40.000€ año a media jornada, no trincan los tuyos locales ? la poblacion voto a dos regidores de pdcat no a 7 de psoe ... esto es democracia ? argumentos basicos y sin sentido los tuyos.

 
 
Afegir comentari
  • Nom
     
  • E-mail
     
  • Comentari
     
  •  
  •  
 

Tots els comentaris seran moderats abans de publicar-se.

Rubitv.cat no es fa responsable de l’opinió expressada pels usuaris. No es permeten comentaris ofensius, il·legals o que faltin a la dignitat de les persones. Rubitv.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri inapropiats.

Llegir avís legal

 

Notícies Relacionades

Política

15-10-2018

 

El PSC convoca la ciutadania a debatre el seu programa electoral

El PSC ha organitzat per aquest dimecres, 17 d'octubre, una trobada oberta a la ciutadania(…)

Política

09-10-2018

 

Jaume Collboni: "Moltes opcions polítiques parlen de temes que no són els problemes reals de la gent"

El secretari de l'Àrea de Política Municipal socialista, Jaume Collboni, ha visitat Rub(…)

Política

01-10-2018

 

Una seixantena de persones es concentren davant de l'Ajuntament per rememorar l'1-O

Una seixantena de persones s'han aplegat aquest migdia davant de l'Ajuntament de Rubí, qu(…)

Política

28-09-2018

 

El Ple aprova diverses mocions i les justificacions de les aportacions dels grups municipals

El Ple municipal d'ahir va aprovar 6 mocions sobre diverses temàtiques. En la primera moc(…)
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí

  • e-mail
 
 
Bars i Restaurants
Taxis i telèfons d'interès
Rep les notícies de Rubitv.cat per WhatsApp!