13-09-2017
 

El Ple aprova de manera definitiva 36 projectes urbanístics

Alguns dels projectes tenen a veure amb la reforma dels carrers de l'illa, nous parcs infantils i carrils bici

L'Ajuntament de Rubí ha celebrat un ple extraordinari aquest dimarts per sotmetre a votació l'aprovació definitiva de 36 projectes inclosos al Pla d'inversions, que l'alcaldessa, Ana María Martínez, ja va anunciar al mes de maig. Tots els punts de l'ordre de dia han rebut llum verda. Es tracta de tot un seguit de projectes que donen compliment als objectius de mandat de l'equip de govern i que s'agrupen en quatre grans categories: la vianantització i millora de l'accessibilitat a diferents carrers, l'ampliació de la xarxa d'itineraris a peu i en bicicleta (on s'inclou el perllongament de l'anella verda ciclista), actuacions de millora als PAE i millores a diferents parcs infantils.

En la majoria de casos, els diferents grups municipals han mantingut el mateix sentit del vot que van emetre a l'aprovació inicial de cadascun dels projectes als plens ordinaris de maig i juny. La construcció d'un parc infantil a Sant Muç ha estat el punt més debatut al ple, un projecte que no ha convençut ERC, AUP, ICV i el PDeCAT, formacions que proposaven traslladar-lo al costat de l'edifici Ressò.

- Projecte de xarxa de carril bicicleta entre el pont de La Llana i la connexió amb la serra de Cantallops: vots a favor: equip de govern, C's i portaveu del PP; abstencions: ERC, AUP, portaveu d'ICV, portaveu de CDC, VR i regidora no adscrita.

- Projecte de millora de la mobilitat de vianants i de bicicleta entre la urbanització de Can Sant Joan, el torrent dels Alous i l'estació de FGC: vots a favor: equip de govern, ERC, C's i portaveu del PP; abstencions: AUP, portaveu d'ICV, portaveu de CDC, VR i regidora no adscrita.

- Projecte de renovació del ferm del c. Atenes: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'arranjament del camí del torrent dels Alous i connexions amb el parc de Ca n'Oriol: vots a favor: equip de govern, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: ERC, AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'urbanització de la rotonda entre l'av. Vivaldi i el c. Wagner: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte executiu d'actuacions de millora de mobilitat als PAE: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte de millora de l'accessibilitat del camí de Ca n'Oriol amb el c. Mallorca: vots a favor: equip de govern, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: ERC i portaveu de CDC.

- Projecte executiu d'urbanització del passatge Schubert: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte executiu de reforma estructural del ferm dels PAE: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'urbanització del c. Unió: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte de reforma del c. Avellaners: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte d'arranjament del camí de Can Tiraïres i les seves interseccions: vots a favor: equip de govern, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: ERC, AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'execució de la connexió i de l'enllumenat públic entre la ctra. Sabadell i la C-1413: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte urbanització del c. Torrent de l'Alba, entre els c. Cal Gerrer i Magallanes: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte d'urbanització de la pl. Onze de Setembre: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i VR; abstencions: portaveu de CDC i regidora no adscrita.

- Projecte d'urbanització del c. Magí Raméntol entre els c. García Lorca i Cal Gerrer: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte de renovació de la rotonda entre les av. Can Rosés i Olimpíades: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte de renovació de voreres als PAE: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR, portaveu de CDC i regidora no adscrita; abstencions: AUP.

- Projecte d'urbanització del carrer Maximí Fornés i annex carrer Doctor Robert: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC i VR.

- Projecte executiu de consolidació i reparació de la xemeneia de l'Escardívol: unanimitat.

- Projecte de parc infantil a Sant Muç: vots a favor: equip de govern, C's i portaveu del PP; vots en contra: ERC, AUP, portaveu d'ICV i portaveu de CDC; abstencions: VR i regidora no adscrita (al produir-se un empat, s'ha tornat a votar aquest punt. El resultat ha estat el mateix, però el projecte ha quedat aprovat de manera definitiva gràcies al vot de qualitat de l'alcaldessa, que ha desempatat la votació).

- Projecte de millora de l'accessibilitat de cinc parcs infantils: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte d'aparcaments al c. Mallorca entre els carrers Alcanyís i Granada: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte de millora del c. Puccini CIT 1B Can Jardí: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'urbanització de l'accés al nou INS Torrent dels Alous entre la pl. Salvador Espriu i el passatge Marconi: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte d'obres per a l'execució de la vorera del c. Can Pòlit: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'aparcament al c. Mozart, cantonada amb av. Bizet CIT 1B Can Jardí: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte de trasllat de les instal·lacions del Club de Petanca Santa Rosa de Ca n'Oriol al costat de l'estadi de Can Rosés: vots a favor: equip de govern, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i regidora no adscrita; abstencions: ERC, portaveu de CDC i VR.

- Projecte de senyalització d'itineraris de camins i xarxa de bicicleta: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i VR; abstencions: portaveu de CDC i regidora no adscrita.

- Projecte xarxa d'itineraris est: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i VR; abstencions: portaveu de CDC i regidora no adscrita.

- Projecte xarxa d'itineraris oest: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i VR; abstencions: portaveu de CDC i regidora no adscrita.

- Projecte d'adequació de la Font del Ferro: unanimitat.

- Projecte de millora de la senyalització als parcs infantils: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte de substitució de plaques de fibrociment als equipaments municipals: unanimitat.

- Projecte tècnic de reubicació de les instal·lacions del Mercat Municipal afectades per la implantació d'un nou operador: vots a favor: equip de govern, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, portaveu de CDC, VR i regidora no adscrita; abstencions: ERC.

- Projecte d'aparcaments al c. Antoni Sedó entre el CEIP Ca n'Alzamora i el parc de Can Sedó: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

RUBITV.CAT

 
15 comentaris
 

Comentaris

13-09-2017
19:44
 
Marc

Les urbanitzacions de Can Mir, Castellnou... fan pena, els parcs infantils abandonats, vandalisme, no es pot pasejar per les voreres, la carretera de accés a les urbanitzacions sense enlluernat públic. ... que pasa que nosaltres no paguem impostos?

 
13-09-2017
16:38
 
jose el simplificador

Jose, abstenir-se no vol dir passar de tot (n'hi ha que voten a favor i no saben ni què voten). Durant el debat s'exposen els arguments que expliquen el sentit del vot, que et pot agradar més o menys, però és un posicionament concret i justificat. No siguis tant simplista i no tiris merda on no n'hi ha.

 
13-09-2017
15:21
 
jose

Frase más repetida: "abstencions: AUP i portaveu de CDC"
Queda claro qué 2 partidos pasan olímpicamente de esta ciudad, espero tomen nota sus votantes (sobre todo de CDC que si no cuento mal sólo ha aprobado una).
Eso si, sueldecito calentito a final de mes que no falte! qué dinero tan bien invertido de nuestros impuestos en estas personas...

 
13-09-2017
14:12
 
Oblidat

I a Can Fatjó?

 
13-09-2017
11:25
 
Jaume

Magnificos proyectos Sra. Alcaldesa
Y a los vecinos de Can Mir, Castellnou, Can Tapis, etc. olvidados como tantas veces. Aceras instransitables por baldosas rotas, arbustos, suciedad
E incluso el espacio de ocio de C/Berga nº 9 totalmente abandonado en manos de una Junta incapaz de sacarlo adelate y el Ayuntamiento oidos sordos

 
 
Afegir comentari
 • Nom
   
 • E-mail
   
 • Comentari
   
 •  
 •  
 

Tots els comentaris seran moderats abans de publicar-se.

Rubitv.cat no es fa responsable de l’opinió expressada pels usuaris. No es permeten comentaris ofensius, il·legals o que faltin a la dignitat de les persones. Rubitv.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri inapropiats.

Llegir avís legal

 

Notícies Relacionades

Societat

06-12-2018

 

Rubí ja compta amb un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, elaborat per la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha realitzat el Pla de mobilitat urbana sostenible (PMUS) de Ru(…)

Cultura

13-10-2018

 

El tradicional aplec de tardor se celebrarà el proper diumenge a Sant Muç

El proper diumenge, 21 d'octubre, se celebrarà el tradicional Aplec de Tardor, organitzat(…)

Política

28-09-2018

 

El Ple aprova diverses mocions i les justificacions de les aportacions dels grups municipals

El Ple municipal d'ahir va aprovar 6 mocions sobre diverses temàtiques. En la primera moc(…)

Opinió

27-09-2018

 

Com el Vallès no hi ha res?

Aquests dies, coincidint amb la setmana de la mobilitat sostenible, la Diputació de Barc(…)
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí

 • e-mail
 
 
Bars i Restaurants
Taxis i telèfons d'interès
Rep les notícies de Rubitv.cat per WhatsApp!