13-09-2017
 

El Ple aprova de manera definitiva 36 projectes urbanístics

Alguns dels projectes tenen a veure amb la reforma dels carrers de l'illa, nous parcs infantils i carrils bici

L'Ajuntament de Rubí ha celebrat un ple extraordinari aquest dimarts per sotmetre a votació l'aprovació definitiva de 36 projectes inclosos al Pla d'inversions, que l'alcaldessa, Ana María Martínez, ja va anunciar al mes de maig. Tots els punts de l'ordre de dia han rebut llum verda. Es tracta de tot un seguit de projectes que donen compliment als objectius de mandat de l'equip de govern i que s'agrupen en quatre grans categories: la vianantització i millora de l'accessibilitat a diferents carrers, l'ampliació de la xarxa d'itineraris a peu i en bicicleta (on s'inclou el perllongament de l'anella verda ciclista), actuacions de millora als PAE i millores a diferents parcs infantils.

En la majoria de casos, els diferents grups municipals han mantingut el mateix sentit del vot que van emetre a l'aprovació inicial de cadascun dels projectes als plens ordinaris de maig i juny. La construcció d'un parc infantil a Sant Muç ha estat el punt més debatut al ple, un projecte que no ha convençut ERC, AUP, ICV i el PDeCAT, formacions que proposaven traslladar-lo al costat de l'edifici Ressò.

- Projecte de xarxa de carril bicicleta entre el pont de La Llana i la connexió amb la serra de Cantallops: vots a favor: equip de govern, C's i portaveu del PP; abstencions: ERC, AUP, portaveu d'ICV, portaveu de CDC, VR i regidora no adscrita.

- Projecte de millora de la mobilitat de vianants i de bicicleta entre la urbanització de Can Sant Joan, el torrent dels Alous i l'estació de FGC: vots a favor: equip de govern, ERC, C's i portaveu del PP; abstencions: AUP, portaveu d'ICV, portaveu de CDC, VR i regidora no adscrita.

- Projecte de renovació del ferm del c. Atenes: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'arranjament del camí del torrent dels Alous i connexions amb el parc de Ca n'Oriol: vots a favor: equip de govern, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: ERC, AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'urbanització de la rotonda entre l'av. Vivaldi i el c. Wagner: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte executiu d'actuacions de millora de mobilitat als PAE: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte de millora de l'accessibilitat del camí de Ca n'Oriol amb el c. Mallorca: vots a favor: equip de govern, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: ERC i portaveu de CDC.

- Projecte executiu d'urbanització del passatge Schubert: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte executiu de reforma estructural del ferm dels PAE: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'urbanització del c. Unió: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte de reforma del c. Avellaners: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte d'arranjament del camí de Can Tiraïres i les seves interseccions: vots a favor: equip de govern, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: ERC, AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'execució de la connexió i de l'enllumenat públic entre la ctra. Sabadell i la C-1413: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte urbanització del c. Torrent de l'Alba, entre els c. Cal Gerrer i Magallanes: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte d'urbanització de la pl. Onze de Setembre: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i VR; abstencions: portaveu de CDC i regidora no adscrita.

- Projecte d'urbanització del c. Magí Raméntol entre els c. García Lorca i Cal Gerrer: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte de renovació de la rotonda entre les av. Can Rosés i Olimpíades: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte de renovació de voreres als PAE: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR, portaveu de CDC i regidora no adscrita; abstencions: AUP.

- Projecte d'urbanització del carrer Maximí Fornés i annex carrer Doctor Robert: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC i VR.

- Projecte executiu de consolidació i reparació de la xemeneia de l'Escardívol: unanimitat.

- Projecte de parc infantil a Sant Muç: vots a favor: equip de govern, C's i portaveu del PP; vots en contra: ERC, AUP, portaveu d'ICV i portaveu de CDC; abstencions: VR i regidora no adscrita (al produir-se un empat, s'ha tornat a votar aquest punt. El resultat ha estat el mateix, però el projecte ha quedat aprovat de manera definitiva gràcies al vot de qualitat de l'alcaldessa, que ha desempatat la votació).

- Projecte de millora de l'accessibilitat de cinc parcs infantils: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte d'aparcaments al c. Mallorca entre els carrers Alcanyís i Granada: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte de millora del c. Puccini CIT 1B Can Jardí: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'urbanització de l'accés al nou INS Torrent dels Alous entre la pl. Salvador Espriu i el passatge Marconi: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte d'obres per a l'execució de la vorera del c. Can Pòlit: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte d'aparcament al c. Mozart, cantonada amb av. Bizet CIT 1B Can Jardí: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

- Projecte de trasllat de les instal·lacions del Club de Petanca Santa Rosa de Ca n'Oriol al costat de l'estadi de Can Rosés: vots a favor: equip de govern, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i regidora no adscrita; abstencions: ERC, portaveu de CDC i VR.

- Projecte de senyalització d'itineraris de camins i xarxa de bicicleta: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i VR; abstencions: portaveu de CDC i regidora no adscrita.

- Projecte xarxa d'itineraris est: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i VR; abstencions: portaveu de CDC i regidora no adscrita.

- Projecte xarxa d'itineraris oest: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP i VR; abstencions: portaveu de CDC i regidora no adscrita.

- Projecte d'adequació de la Font del Ferro: unanimitat.

- Projecte de millora de la senyalització als parcs infantils: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: portaveu de CDC.

- Projecte de substitució de plaques de fibrociment als equipaments municipals: unanimitat.

- Projecte tècnic de reubicació de les instal·lacions del Mercat Municipal afectades per la implantació d'un nou operador: vots a favor: equip de govern, C's, AUP, portaveu d'ICV, portaveu del PP, portaveu de CDC, VR i regidora no adscrita; abstencions: ERC.

- Projecte d'aparcaments al c. Antoni Sedó entre el CEIP Ca n'Alzamora i el parc de Can Sedó: vots a favor: equip de govern, ERC, C's, portaveu d'ICV, portaveu del PP, VR i regidora no adscrita; abstencions: AUP i portaveu de CDC.

RUBITV.CAT

 
15 comentaris
 

Comentaris

06-10-2017
19:38
 
Pepeluis

y qué pasa con la ampliación de las aceras del puente de la calle Sant Joan? Ya estaba adjudicado el trabajo a una empresa; ¿Quién metió la pata para que la empresa se retirara?
Seguro que nadie contesta.

 
16-09-2017
14:01
 
A José

Vas a los plenos o te lo cuentan los amiguetes? Porque estan muy mal informados, però no nos extraña.
TU A LO TUYO A PALMEAR

 
14-09-2017
13:15
 
Rubinenca

Molts projectes i per tota la ciutat! Content de veure projectes com el carril bici x poder sortir amb la familia!

 
14-09-2017
13:12
 
Buenas tardes

Las personas de las urbanizaciones vemos que se quiere hacer un parque y vemos tambien quienes votan uqe NO: la cup, iniciativa , los de ciu y los de erc. Pues gracias majos.

 
14-09-2017
09:36
 
Rubinenc

I projectes per fer fora a l'equip de govern? Quina porqueria de projectes....si us plau que algú comenci a treballar per fer de Rubí una ciutat millor...és difícil però cal intentar-ho....

 
13-09-2017
22:06
 
Núria

I projecte per ampliar les voreres de Mare de Deu de Fátima?

 
13-09-2017
21:21
 
jose

Can alzamora.Ni papeleras,ni.limitadores de velocidad en Passeig de les Torres,jardines dejados y arboles sin podar.No hace falta ningun parking de coches en el colegio Can Alzamora,pues ya existe una zona para recoger los niños.NO TE VOTAREMOS

 
13-09-2017
20:54
 
Soy tu PAE

PAE= Polígon d'activitat econòmica (polígon industrial, vamos...)

 
13-09-2017
20:23
 
Què són els PAE?

Algú ho pot explicar, sis plau?

 
13-09-2017
20:00
 
Duke

I l.ampmiació de voreres del pont del carrer st. Joan?!?!?!

 
 
Afegir comentari
 • Nom
   
 • E-mail
   
 • Comentari
   
 •  
 •  
 

Tots els comentaris seran moderats abans de publicar-se.

Rubitv.cat no es fa responsable de l’opinió expressada pels usuaris. No es permeten comentaris ofensius, il·legals o que faltin a la dignitat de les persones. Rubitv.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri inapropiats.

Llegir avís legal

 

Notícies Relacionades

Societat

06-12-2018

 

Rubí ja compta amb un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, elaborat per la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha realitzat el Pla de mobilitat urbana sostenible (PMUS) de Ru(…)

Cultura

13-10-2018

 

El tradicional aplec de tardor se celebrarà el proper diumenge a Sant Muç

El proper diumenge, 21 d'octubre, se celebrarà el tradicional Aplec de Tardor, organitzat(…)

Política

28-09-2018

 

El Ple aprova diverses mocions i les justificacions de les aportacions dels grups municipals

El Ple municipal d'ahir va aprovar 6 mocions sobre diverses temàtiques. En la primera moc(…)

Opinió

27-09-2018

 

Com el Vallès no hi ha res?

Aquests dies, coincidint amb la setmana de la mobilitat sostenible, la Diputació de Barc(…)
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí

 • e-mail
 
 
Bars i Restaurants
Taxis i telèfons d'interès
Rep les notícies de Rubitv.cat per WhatsApp!