22-03-2016
 

El Ple Municipal de Sant Cugat rebutja reclamar l'hospital de Rubí

Convergència i C's han aprovat una moció que demana estudiar l'ús dels espais buits de l'Hospital General

El Ple Municipal de Sant Cugat ha rebutjat la proposta del PSC de reclamar la construcció de l'hospital comarcal Vicenç Ferrer, que s'ha d'ubicar a Rubí. El projecte, recordem, es manté aturat per la Generalitat des del 2012. Convergència i Ciutadans han votat en contra de la proposta dels socialistes i han demanat un hospital de proximitat al municipi amb una altra moció, que s'ha votat en el mateix ple.

Els vots de CDC i C's han permès aprovar el text que demana al govern català si cal construir un nou hospital o optar per utilitzar els espais buits de l'Hospital General, que recentment ha deixat de formar part de la xarxa d'assistència pública. La resta de partits han votat en contra d'aquesta proposta i s'han mostrat a favor de demanar l'hospital de la nostra ciutat, tal com han proposat els socialistes. La moció del PSC, però, ha quedat rebutjada en la votació.

RUBITV.CAT

 
13 comentaris
 

Comentaris

23-03-2016
13:42
 
Mercè

Justament, Anna. A Cugat.cat diuen:
"El ple municipal també ha rebutjat la proposta del PSC per reclamar la construcció de l'hospital de referència comarcal Vicenç Ferrer. Convergència i C's hi han votat en contra, ja que la seva moció ja recull la necessitat d'un centre de proximitat. La resta de grups ha donat suport a la proposta."
Ep! que servidora no vota ni a Convergència ni a C's. :-)

 
23-03-2016
10:43
 
Anna a Mercè

Mira Mercè, a Cugat.cat també expliquen que es va rebutjar la moció del PSC que demanava reclamar l'hospital de Rubí http://www.cugat.cat/noticies/politica/118137/sant_cugat-reclama-un-hospital-de-proximitat-a-la-generalitat-

 
23-03-2016
10:42
 
Mercè -per acabar

Al final, tant Rubí com Sant Cugat volen tenir un hospital de referència aprop. La qüestió és com aconseguir-lo, donades les circumstàncies econòmiques. Construint-lo des de zero o aprofitant una infraestructura que ja existeix? Què seria més ràpid? Què requeriria més inversió?

 
23-03-2016
10:18
 
Mercè

Anna, a l'enllaç que has aportat hi diu el que diu el Tot Sant Cugat: que l'Ajuntament de Sant Cugat
1) demana “cercar solucions perquè Sant Cugat tingui un hospital de referència”
2) “demana al Departament de Salut que valori si val construir un nou equipament, inicialment ja previst en l’hospital Vicente Ferrer però actualment ajornat sine die, o s’opti per l’ús dels espais buits del mateix Hospital General de Catalunya’’. Suposo que on diu "val" volien dir "cal".
Que cadascú ho interpreti com li sembli més raonable.

 
23-03-2016
09:11
 
Anna

Rubitv diu la veritat. Ho he mirat a la web de l'ajuntament de sant cugat i allà mateix posa que ells qüestionen que calgui fer l'hospital de rubí i aposten per omplir els espais buits de l'hospital general: http://www.santcugat.cat/noticia/sant-cugat-reclama-un-hospital-de-referencia-de-proximitat-i-mostra-preocupacio-per-lexclusio-de-lhgc-de-la-xarxa-publica

 
23-03-2016
06:52
 
Mercè

La Xenia té raó: al Tot Sant Cugat el titular és "Sant Cugat torna a reivindicar el projecte de l'Hospital Comarcal Vicente Ferrer" (http://tinyurl.com/jq4omnn).
O algú menteix (Rubí TV o Tot Sant Cugat?), o hi ha hagut alguna confusió. O no es tracta de la mateixa noticia sobre el mateix ple municipal?

 
22-03-2016
22:28
 
Pepelu

Els de Sant Cugat el q volen és tenir l'hospital al seu municipi, els hi foten els ciutadans el q volen és marca i punt

 
22-03-2016
21:26
 
poirot

visca sant cugat i els santcugatens!!

 
22-03-2016
19:15
 
Mariona

Ja em perdonareu però els de S.Cugat tenen raó...pq un altre hospital si el hospitall general està a tocar de Rubí??? En tot cas que el faci públic i ja esta..Penseu que gràcies a les polítiques de els gobernans de S,Cugat tenen la ciutat que tenen....com aquí vaja..

 
22-03-2016
18:26
 
Castany

Penso que és de sentit comú que, si hi han dues plantes sense servei a l'Hospital Gral., puguin ser utilitzades a un cost més econòmic. D'altra banda no he vist que ningú digui que seria de la privada. Ho algú que em convenci que és millor construir-ne altra de nou !

 
 
Afegir comentari
  • Nom
     
  • E-mail
     
  • Comentari
     
  •  
  •  
 

Tots els comentaris seran moderats abans de publicar-se.

Rubitv.cat no es fa responsable de l’opinió expressada pels usuaris. No es permeten comentaris ofensius, il·legals o que faltin a la dignitat de les persones. Rubitv.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri inapropiats.

Llegir avís legal

 

Notícies Relacionades

Societat

18-10-2018

 

Un rubinenc roba una furgoneta a l'Hospitalet i acaba detingut per conduir begut, drogat i en direcció contrària a la C-16

El jutjat de Berga ha decretat presó per a un conductor, de 30 anys i veí de Rubí, que (…)

Societat

18-09-2018

 

Els alumnes d'ESO i Batxillerat del Liceu Politècnic ja s'han traslladat a Sant Cugat

El curs escolar 2018-19 va començar fa uns dies i els alumnes del Liceu Politècnic són (…)

Societat

05-09-2018

 

Els bombers de Rubí-Sant Cugat lluiten per representar Espanya al campionat mundial de rescats en accidents de trànsit

Els bombers del parc de Rubí-Sant Cugat participen aquests dies al XIV Encuentro Nacional(…)

Economia

25-07-2018

 

El Mercat Municipal de Rubí aposta per un model ecològic i sostenible

El Mercat Municipal de Rubí ha estat sempre un mercat de referència en l'àmbit comarcal(…)
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí

  • e-mail
 
 
Bars i Restaurants
Taxis i telèfons d'interès
Rep les notícies de Rubitv.cat per WhatsApp!