16-09-2015
 

S'inicien les obres de remodelació del centre històric de la ciutat

El consistori espera que els treballs beneficiïn tant a ciutadans com al comerç de Rubí

L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana les obres de remodelació del centre històric de la ciutat, uns treballs contemplen la reforma dels carrers Justícia, Terrassa, Torrijos, Riera i la plaça de Pere Esmendia. Amb aquest projecte, el consistori vol ampliar aquelles voreres que ho permetin per a millorar el pas dels vianants, així com adequar els guals dels diferents passos de zebra. 

Una de les primeres vies que es remodelaran serà el carrer Justícia, en el tram comprès entre els carrers Terrassa i Maximí Fornés. En aquest cas s'ampliaran les voreres i s'asfaltarà el carrer. Recordem que des de l'abril, quan es van dur a terme les obres de renovació del col·lector del carrer Justícia, aquest tram només està formigonat, és a dir, sense la capa final d'asfalt. Tenint en compte que ara es durà a terme aquesta remodelació, el consistori va optar per esperar al setembre per dur a terme l'asfaltatge definitiu d'aquesta via. Durant aquests mesos, els vehicles hi han pogut circular sense cap problema. Mentre s'executin els treballs, que tenen una durada prevista d'un mes, el trànsit de vehicles quedarà interromput en aquest tram i s'haurà de desviar pel carrer Terrassa.

Paral·lelament, durant el proper mes i mig també es remodelarà la plaça de Pere Esmendia, que passarà a ser de plataforma única, donant continuïtat al passeig de Francesc Macià. La zona habilitada per a la càrrega i la descàrrega que hi ha actualment en aquesta plaça es traslladarà uns metres enllà, a la zona del carrer de Pere Esmendia. L'Ajuntament ha decidit dur a terme aquesta actuació en aquests moments amb l'objectiu d'enllestir els treballs abans del desembre i, així, no interferir en la campanya de Nadal.

Les afectacions de trànsit que puguin generar les obres de remodelació de la resta de trams es donaran a conèixer a mesura que es duguin a terme les diferents actuacions. Des de l'Ajuntament esperen que 'aquestes obres beneficiïn tant a la ciutadania com al comerç'.

Aquesta actuació està inclosa al Pla d'inversions financerament sostenible 2014-2015 i ha estat adjudicada a l'empresa Curnal Invest S.L. per un import de 271.965,24 euros.

RUBITV.CAT / Foto: Ajuntament de Rubí

 
17 comentaris
 

Comentaris

28-09-2015
16:18
 
Coherent

Al final se me ha hecho caso y han aplicado la coherencia cambiando la calle Vapor de sentido. MENOS MAL!
Un aplauso y recuerdos al crack que nos queria mandar por Joaquim Blume.

 
20-09-2015
20:39
 
Nuria

Más de lo mismo y la ciudad hecha un aasco. Obras, remo-delaciones, ¡pasta,pasta,pasta! ¿y después? a morirse de asco, como los parques que actualmente hay en muchas barriadas, dejados de la mano de Diós
¡y haciendo parques nuevos! ¿me pregunto dónde está el engaño?

 
18-09-2015
08:14
 
para coherent

Tienes razón coherent, no me había dado cuenta. Por favor si el ayto. desvía el tráfico por Joaquim Blume que haga el favor de poner una gasolinera en medio para que coherent pueda repostar no vaya a ser que se quede sin gasolina al tener que dar esa pedazo vuelta. También aconsejo al ayto. que impida el paso a las personas por esas aceras tan estrechas en las cuales no cabe ni una silla de ruedas y también impida el acceso a los niños que van a la escola bressol o a la escola demúsica o etc., para que coherent pueda pasar con su coche y el pobre no tenga que dar esa pedazo de vuelta o en su defecto le abone el desgaste de coche y neumáticos.

 
17-09-2015
18:40
 
Coherent Resposta

Es nota que no tens gran idea ni has llegit res proposantnos fer el DOBLE de volta per Joaquim Blume per evitar el carrer tallat i a sobre mentjantnos un semafor igual. Es nota que ets un tio amb grans idees ideal per treballar al ajuntament, presentati crack!
Que pasa que hi vius alla i no t'interesa que circuli trafic pel teu carreret tranquilet, actualment inutil, ja que hi han 2 amb la mateixa direccio i mateix desti. Que ben montat ho tens! Al centre i sense trafic ningun!

 
17-09-2015
09:06
 
ElsNius

Os invito que paseis por la Zona de Els Nius, tenemos una parque sin equipaciones, sin mantenimiento, sin limpieza, es muy triste, ser zona residencial para pagar impuestos y para tener derechos no. Las zonas ajardinadas solo vienen a arregarlas cuando ya no podemos mas, y vamos a presentar instancia. Ya está bien! es una zona olvidada. La Avenida Can Rosés tambien la han dejado a medias, sin árboles! Para que quitaron los que habian? Hay una rontonda que lleva como provisinal unos 12 años... hay dinero para hacer unas cosas y otras no... Pues todos somos Ciudadanos de Rubí!

 
17-09-2015
08:47
 
Quico

Desenganyem-nos tots plegats, fins que la ciutat no disposi de POUM i de PMU aprovats seguirem posant pedaços a un urbanisme realment difícil. No hi ha una visió de conjunt de la ciutat per part de les diferents àrees de l'ajuntament i això perjudica a tothom: peatons, conductors, veïns, empreses i comerços. Han passat els 100 dies de gràcia que es dóna quan s'accedeix al càrrec. Sra. Alcaldessa, com tenim el POUM? i el PMU?

 
17-09-2015
08:11
 
RE: coherent

El carrer Justícia únicament es talla per fer les obres, després es restablirà al trànsit de vehicles. El que no entenc és quin criteri s'ha seguit per no fer plataforma única en aquest carrer i sí el de Cal Príncep...

 
16-09-2015
22:11
 
vecinacalgerrer

Después podrían arreglar aceras y la calle cal gerrer desde la caixa hasta la caixa Catalunya esta calle es muy transitable.....esperamos a que se hunda para empezar a arreglarla.

 
16-09-2015
21:46
 
Para coherent

Puedes hacer la volteta por Joaquín Blume que más coherente. Así no tienes que pasar por calles en las que no hay apenas aceras y no pones en peligro a nadie.

 
16-09-2015
17:30
 
suerte a los vecinos de la zona

Espero que los vecinos de esas calles tengan suerte y dejen las calles más seguras o al menos igual que están ahora, porque visto lo que han hecho en Cal Princep puede que hagan la misma chapuza.
Aquí han hecho aceras más anchas pero al mismo nivel que el asfalto y sin poner pivotes!!! por lo que cuando caminas por la acera es un peligro! siempre aparcan coches encima de aceras y los coches que pasan se suben a la otra...Los vecinos estamos seguros que pondrán pivotes el día que atropellen a alguien, mientras pasan del tema.
Cuando este ayuntamiento pensará en los peatones???

 
 
Afegir comentari
 • Nom
   
 • E-mail
   
 • Comentari
   
 •  
 •  
 

Tots els comentaris seran moderats abans de publicar-se.

Rubitv.cat no es fa responsable de l’opinió expressada pels usuaris. No es permeten comentaris ofensius, il·legals o que faltin a la dignitat de les persones. Rubitv.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri inapropiats.

Llegir avís legal

 

Notícies Relacionades

Societat

19-09-2018

 

S'inicien els últims treballs d'adequació de l'illa de vianants

Un cop finalitzades les tasques de renovació de les xarxes de clavegueram i d'abastament(…)

Societat

12-09-2018

 

El CAP Anton de Borja reobre al públic amb nous consultoris i una recepció més funcional

El CAP Anton de Borja ha tornat a obrir portes aquest dimecres després d'un mes i mig tan(…)

Societat

07-09-2018

 

L'alcaldessa torna a reclamar a la Generalitat la construcció de l'escola del Bosc

La comunitat educativa de Rubí s'ha reunit aquest dijous a la Biblioteca per celebrar l'i(…)

Societat

05-09-2018

 

L'Ajuntament obliga l'empresa Asfaltos Barcino a refer l'espai central de la plaça Onze de Setembre

La plaça Onze de Setembre torna a estar en obres. Tot i que els treballs vinculats a les (…)
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí

 • e-mail
 
 
Bars i Restaurants
Taxis i telèfons d'interès
Rep les notícies de Rubitv.cat per WhatsApp!