Joves, com tu!

Ana Maria Martínez (PSC)

Parlar de joves no és parlar de futur és construir present, un present que no pot esperar.

Els infants, adolescents i joves són col·lectius a protegir i han d'estar reconeguts també com a subjectes actius de drets i deures; ciutadania que ha de tenir un VALOR VISIBLE a Rubí.

El jovent de la nostra ciutat requereix amb urgència l'impuls de nous projectes municipals que facilitin el millor recorregut d'èxit en el seu itinerari vital i per tant, ha de tenir una concreció ferma a la nostra agenda política.

Una ciutat prospera si ho fan els seus joves. I això implica dimensionar amb eficiència l'esforç en la millora de la seva ocupabilitat, facilitant l'emancipació amb el marc idoni de la cultura i l'oci juvenil.

Rubí ha de garantir que els joves puguin crear els seus projectes de vida amb totes les eines necessàries que la ciutat els ha de poder oferir. Per tant, l'administració local ha de ser contemporània i valenta, donant suport als reptes del nostre jovent des d'una mirada d'igualtat d'oportunitats i donant resposta a la pluralitat i diversitat de perfils que conformen la ciutadania jove rubinenca.

Donar valor, oportunitats i reconeixement al talent dels joves, qualitat a la formació reglada, més recursos formatius per a l' ocupació i d'accès a l'habitatge, seran les nostres línies de treball, la millor inversió a mig i llarg termini.

Treballarem perquè els joves puguin assolir les competències necessàries per fer front al mercat de treball, ja que l'èxit en la trajectòria educativa - laboral ens assegura progrés i facilita la transició per a l'autonomia i el desenvolupament personal.

També, en matèria d'habitatge, els socialistes crearem l'Oficina de l'Habitatge a Rubí, per promoure polítiques que garanteixin als joves l'accès a l'autonomia que marca el canvi d'etapa a la vida adulta.

Rubí no pot prescindir del capital humà dels seus joves; Volem que participin, i generin des del mateix col·lectiu més i millor PARTICIPACIÓ i VIDA JOVE A LA CIUTAT. Hem de comptar amb la seva veu, les seves idees i projectes.

I per això treballaré amb la consciència que les pròximes generacions han de tenir dret a participar en la confecció del model polític, econòmic i social de Rubí, la ciutat on es volen educar, treballar i gaudir amb orgull.

Per a nosaltres, la política juvenil és, per tant, una prioritat i serà de qualitat si sabem donar resposta als interessos, si som capaços de renovar i reconvertir els recursos que disposem a les necessitats vigents, cada vegada més accelerades per les exigències i els elements que prenen valor a l'actualitat. I com a tal, crec amb fermesa, que s'ha de dialogar amb vosaltres, joves. Perquè hi tenim molt a aprendre, a compartir junts.

Amb aquesta determinació s'ha de fixar el treball transversal a totes les a?rees municipals per tal de tenir sempre de manifest la vostra visió privilegiada.

Amb eines i espais nous de comunicació i participació ciutadana, gestionarem de manera compartida el treball perquè els nostres joves gaudiu de la ciutat, amb un comerç i un entorn d'oci atractiu.

Millorarem els equipaments i la dinamitzacio? d'activitats, la cesió d'espais i les programacions d'oci i cultura nocturna, atenent a les vostres peticions, que surtin de l'escolta activa dels consells de joventut i de tots aquells fòrums socials i eines 2.0 on hi tindreu veu.

Perquè Rubí ha de ser un territori d'oportunitats per a vosaltres.

Aquest és un dels meus principals reptes.

Perquè amb els joves, joves com tu, Rubí creix!

Ana Maria Martínez, candidata del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC).

 
0 comentaris
 

Comentaris

 
Afegir comentari
 • Nom
   
 • E-mail
   
 • Comentari
   
 •  
 •  
 

Tots els comentaris seran moderats abans de publicar-se.

Rubitv.cat no es fa responsable de l’opinió expressada pels usuaris. No es permeten comentaris ofensius, il·legals o que faltin a la dignitat de les persones. Rubitv.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri inapropiats.

Llegir avís legal

 

Notícies Relacionades

Societat

31-10-2018

 

Una iniciativa vallesana crea un canal de YouTube per prevenir de les addiccions als joves

Uns dies després que el Ple municipal aprovés una moció de Ciutadans perquè l'Ajuntame(…)

Política

15-10-2018

 

El PSC convoca la ciutadania a debatre el seu programa electoral

El PSC ha organitzat per aquest dimecres, 17 d'octubre, una trobada oberta a la ciutadania(…)

Política

09-10-2018

 

Jaume Collboni: "Moltes opcions polítiques parlen de temes que no són els problemes reals de la gent"

El secretari de l'Àrea de Política Municipal socialista, Jaume Collboni, ha visitat Rub(…)

Política

28-09-2018

 

El Ple aprova diverses mocions i les justificacions de les aportacions dels grups municipals

El Ple municipal d'ahir va aprovar 6 mocions sobre diverses temàtiques. En la primera moc(…)
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí

 • e-mail
 
 
Bars i Restaurants
Taxis i telèfons d'interès
Rep les notícies de Rubitv.cat per WhatsApp!