28-04-2013
 

El període per sol·licitar els ajuts de menjador escolar s'iniciarà al maig

Les subvencions de la Generalitat s'atorguen a través del Consell Comarcal

Els ajuts per utilitzar el menjador escolar de la Generalitat de Catalunya s'atorguen mitjançant els consells comarcals. Aquestes ajudes econòmiques les podran demanar a partir del 6 de maig totes aquelles famílies que tinguin els seus fills matriculats a centres públics i concertats, de P3 a 6è de primària, que no tenen dret a la gratuïtat del servei, ni cap deute del menjador escolar de cursos anteriors i que estan empadronats a la ciutat. La quantitat concedida és de 3,30 euros per àpat, o de 1,65 euros en cas d'abscència, que s'abona directament a l'Ajuntament. 

Les llistes es coneixeran a les escoles, un cop començat el curs 2013-14. Aquest any s'han atorgat 666 ajudes de les 820 sol·licituds rebudes.

S'ha d'adjuntar la següent documentació econòmica i socio-familiar de tots els membres majors de 16 anys de la família, signada pel tutor i/o responsable de l'alumne:

1. Documentació econòmica

- Fulls de salari o certificat equivalent dels últims 3 mesos anteriors a la presentació de la sol·licitud.

- En cas d'atur, certificat del Servicio Público de Empleo Estatal amb els períodes d'inscripció i recepció de presentacions i/o subsidis per atur i la quantitat percebuda en els 3 mesos anteriors a presentar la sol·licitud. Els pensionistes hauran de presentar el certificat de pensió i els autònoms o empresaris, la darrera declaració del l'IRPF.

- Justificant de qualsevol altre tipus d'ingrés i si no es poden acreditar cap de les anteriors circumstàncies, declaració jurada d'ingressos.

- Últim rebut de la hipoteca o del lloguer de l'habitatge on resideixi l'alumne, o declaració jurada del pagament d'un lloguer si no es pot justificar documentalment.

2. Documentació socio-familiar

- DNI/NIE, permís de residència o passaport del sol·licitant.

- Certificat municipal de convivència de la unitat familiar i llibre de família o altres documents que acreditin la filiació. En el cas de representació legal o acolliment del/la menor beneficiari/ària, documentació acreditativa.

- En el cas de situació familiar de separació, document que determini aquesta situació.

- Si l'alumne està escolaritzat en un centre privat concertat, la resolució del/la director/a del serveis territorials al Vallès Occidental del Departament d'Ensenyament.

- Documentació que acrediti la impossibilitat de fer-se càrrec de l'alumne durant el migdia per part dels pares, mares, tutors legals, etc.

Les sol·licituds s'han de lliurar a les Oficines de Serveis Socials, a la Rambleta Joan Miró s/n, durant el període establert, del 6 al 17 de maig. 

RUBITV.CAT / Foto: Ajuntament de Rubí

 
0 comentaris
 

Comentaris

 
Afegir comentari
 • Nom
   
 • E-mail
   
 • Comentari
   
 •  
 •  
 

Tots els comentaris seran moderats abans de publicar-se.

Rubitv.cat no es fa responsable de l’opinió expressada pels usuaris. No es permeten comentaris ofensius, il·legals o que faltin a la dignitat de les persones. Rubitv.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri inapropiats.

Llegir avís legal

 

Notícies Relacionades

Societat

18-10-2018

 

L'acord entre Ajuntament i Sorea evita el tall d'aigua a gairebé 200 famílies

El conveni entre l'Ajuntament i Sorea ha permès que 191 famílies en situació de vulnera(…)

Política

10-10-2018

 

ICV considera "poc curosa" la manera en què el Govern ha presentat les ordenances

Després que l'alcaldessa Ana María Martínez presentés les ordenances fiscals de cara (…)

Política

03-10-2018

 

Rubí estudia integrar-se a l'AMB

Els grups municipals de Rubí tenen sobre la taula la possibilitat d'integrar-se a l'Àrea(…)

Societat

01-10-2018

 

Arrenca la fase de propostes ciutadanes per a la reforma del Parc de Ca n'Oriol

El procés participatiu que decidirà com serà el Parc de Ca n'Oriol entra en una nova fa(…)
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí

 • e-mail
 
 
Bars i Restaurants
Taxis i telèfons d'interès
Rep les notícies de Rubitv.cat per WhatsApp!